Начало Бокс Антъни Джошуа с категорична прогноза за Чисора-Уайт

Антъни Джошуа с категорична прогноза за Чисора-Уайт

Антъни Джошуа с категорична прогноза за Чисора-Уайт
0

Световният шампион в тежка категория на IBA, WBO и WBA Антъни Джошуа заяви какъв ще е изходът от предстоящия двубой между Дерек Чисора и бившия му опонент Дилиан Уайт.

Пред SkySports англичанинът бе категоричен в прогнозата си:

„Чисора ще го „напляска“. Искам да го направи“

Британският шампион в тежка категория добави, че не таи топли чувства към Уайт, защото двамата са били врагове, но дори и сънародника му да спечели, това също би зарадвало Джошуа. Шампионът се обоснова, като напомни, че двамата са се срещали веднъж между въжетата и реванш би бил от интерес за него. Боксьорите премериха сили преди три години. Непобеденият Джошуа нокаутира Уайт в седмия рунд и продължи похода си към обединяването на титлите в тежката категория.

AJ завърши изказването си по повод реванша между Чисора и Уайт този уикенд, като добави, че според него двамата ще са много по-технични и предпазливи този път, но искрата в двубоя може да бъде лесно запалена. Въпреки, че и двамата боксьори са тежки удрячи, Джошуа не вярва, че ще се случи нокаут, защото брадите на бившия му опонент и Чисора са „гранитени“.

 

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".