Начало Бокс Арестуваха дъщерята на Мейуедър за опит за убийство
0

Арестуваха дъщерята на Мейуедър за опит за убийство

Арестуваха дъщерята на Мейуедър за опит за убийство
0

Кошмарите за най-богатия спортист в света Флойд Мейуедър нямат край. Само в рамките на последния месец беше открита мъртва бившата съпруга на легендарния боксьор Джози Харис, а след това почина и неговият чичо и треньор Роджър.

Сега обаче стана ясно, че най-голямата му дъщеря Йейна е била арестувана в Хюстън. Срещу 19-годишната певица и популярна личност в социалните мрежи е повдигнато обвинение за опит за въоръжен опит за убийство.

Според информациите, Йейна е наръгала с нож Лапатра Лашай Джейкъбс. Инцидентът е станал при скандал между двете и рапърът NBA Youngboy. По време на свадата дъщерята на боксовата легенда е хванала най-близкия нож и е намушкала своята съперница. Лапатра Лашай Джейкъбс е настанена в болница в тежко състояние. Тя е претърпяла операция и се счита, че животът и вече е вън от опасност.

Американските медии твърдят, че Йейна Мейуедър е имала връзка с NBA Youngboy, който е баща на детето на Лапатра Лашай Джейкъбс. Скандалът и арестът на най-голямата дъщеря на Флойд Мейуедър са станали в събота през нощта.