Начало Бокс Арестуваха олимпийски шампион
0

Арестуваха олимпийски шампион

Арестуваха олимпийски шампион
0

Златият медалист в боксовия турнир на Олимпийските игри в Лос Анджелис през 1984 г. Мелдрик Тейлър беше арестуван във Филаделфия след размяна на заплахи за употреба на огнестрелно оръжие между него и полицията.

Униформените са се отзовали на сигнал в частен имот, намиращ се в северната част на града, в понеделник, след като 26-годишен мъж се обадил на 911 и заявил, че Тейлър го държи на мушка с револвер след като се опитал да го накара да освободи апартамент на първия етаж в сградата. 53-годишният бивш боксьор настоявал за повече време, като поискал от хазяина си няколко дни, за да си събере багажа.

При пристигането на полицията, Тейлър извикал: „Няма да изляза!“, което наложило органите на реда да извикат специалните части SWAT. С тях златният олимпийски медалист също не бил склонен да преговаря и двете страни се дебнели с оръжие в ръка в продължение на час и половина, пишат медиите в САЩ. Очаква се на бившата звезда да бъдат повдигнати обвинения нападение при утежняващи вината обстоятелства, терористични заплахи и неправомерно притежание на оръжие.

 

Освен златото от Лос Анджелис 1984, като професионалист Мелдрик Тейлър е печелил титлите в суперлека и полусредна категория със статистика 38-8-1.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.