Начало Бокс Уайт се натиска за мач с Кубрат
0

Уайт се натиска за мач с Кубрат

Уайт се натиска за мач с Кубрат
0

Дилиън Уайт реши да „яхне вълната“ около шокиращата победа на Анди Руис над Антъни Джошуа и се самопредложи за мач с Кубрат Пулев за евентуално овакантената титла във версия IBF.

След като миналата година отказа да се боксира в София и мястото му на ринга в „Арена Армеец“ в крайна сметка беше заето от Хюи Фюри, сега британецът изведнъж се присети за възможността да се бие с Пулев. Шансът, който Уайт видя, е IBF да принуди Руис да оваканти техния пояс ако предпочете реванш с Джошуа, вместо задължителна защита срещу Кубрат.

„Ако има реванш, IBF, може да отнеме титлата на Анди Руис. Ако я овакантят, с удоволствие ще я превърна в своя цел. Имат клауза за реванш, но IBF са много стриктни – така Антъни Джошуа стана шампион. Тайсън Фюри не направи задължителната си защита срещу Вячеслав Клазков. Чарлс Мартин би Глазков и Джошуа плати прекалено скъпо за бой с Мартин, защото знаеше, че лесно ще му вземе пояса. Ако отнемат титлата на Руис и ме изправят срещу Пулев за овакантената титла – ще го спукам от бой и ще я взема. Ще разбия Пулев на парченца“, закани се Дилиън Уайт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.