Начало Бокс Фюри обърна плочата: Джошуа бе направен за посмешище

Фюри обърна плочата: Джошуа бе направен за посмешище

Фюри обърна плочата: Джошуа бе направен за посмешище
0

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория – Тайсън Фюри, рязко смени позицията си по темата на седмицата – загубата на Антъни Джошуа. В минутите след шокиращото поражение „Краля на циганите“ застана зад вече бившия първенец.

„Това се случва в тежка категория. Почиваш, възстановяваш се и се завръщаш по-силен“, гласи част от първия коментар на Фюри по темата.

Днес той съвсем не се изказа ласкаво по адрес на сънародника си:

„Никога няма да го преживее“, заяви Тайсън пред ESPN.

Снимка: БТА

„Можете ли да повярвате? Изглеждаш като Адонис (б.р. перфектния човек), супер висок си, нацепил си се, като камък си – и някакъв малък дебелак, който е изял всички десертчета Сникърс и Марс в Калифорния, те пръсва. Какъв позор!“

„Ако бях на негово място, нямаше да си покажа лицето повече на публично място“, завърши нападките си бившият №1.

Тайсън Фюри отдавна е известен с пиперливия си език. Никога не крие какво мисли, но е странно как само за 2 дни промени своята позиция.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.