Начало Бокс Аръм: Фюри заяви, че повече няма да се бие с Уайлдър

Аръм: Фюри заяви, че повече няма да се бие с Уайлдър

Аръм: Фюри заяви, че повече няма да се бие с Уайлдър
0

Боб Аръм, който е промоутър на световния шампион в тежка категория на WBC – Тайсън Фюри, разкри пред медии, че неговият боксьор няма никакво намерение да се изправя отново на ринга срещу Дионтей Уайлдър.

„Няма медиация. Искам да кажа, имаше около Коледа, и Нова година, имаше медиация. Не знам, може би медиаторът ще успее да разреши ситуацията, но имаме истински проблем, защото Тайсън Фюри каза пред мен и медиатора: „Не днес и не утре, никога.“

Той никога няма да се бие с Уайлдър след онова, което Уайлдър му каза. Фюри счита обвиненията не само като клевета срещу него, но и срещу циганската нация“, заяви Аръм пред „Barbershop Conversations“, цитиран от„Boxing Scene“.

Припомняме, че Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се изправиха един срещу друг на ринга на 1 декември 2018 година. Тогава сблъсъкът завърши без победител. Залогът беше световната титла на WBC, която тогава бе в ръцете на „Бронзовия бомбардировач“.

Година и половина по-късно – на 22 февруари 2020 година двамата отново се срещнаха на ринга. В сблъсък, за колана на Световния боксов съвет, до успех стигна Фюри, който нанесе първа загуба в професионалната кариера на Уайлдър. С победата „Циганския крал“ се превърна в първият боксьор в тежка категория, който е стигал в кариерата си до световните титли WBC, WBA Super, WBO, IBF, IBO, The Ring, както и първият линеен шампион след Владимир Кличко.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.