Начало Бокс Банкс не е останал впечатлен от Головкин

Банкс не е останал впечатлен от Головкин

Банкс не е останал впечатлен от Головкин
0

Джонатан Банкс не е впечатлен от представянето на неговия боксьор Генадий Головкин, който преди дни записа нов успех на професионалния ринг, отказвайки Камил Шеремета в сблъсък за световните титли на IBF и IBO в средна категория.

Представи се мъдро, поставям му 5+. Той прави все повече и повече неща, върху които сме работили. Хареса ми. Свърши наистина добра работа. Но ние се опитваме да подобрим всичко, което трябва да бъде подобрено. Аз лично очаквах той да свърши чудесна работа. Той се справи с всичко, както трябваше да се справи. Контролът никога не изглеждаше да му се изплъзне“, разкри Банкс.

Четиресен и първият успех на професионалния ринг за Головкин беше и негова 22 защита, с което казахстанският боксьор задмина рекорда на Бърнард Хопкинс за най-много защити на световната титла в средна категория.

„Хареса ми движението му, ритъма му. Обичам, когато започне да пласира джеба си. Искам той да бъде малко по-последователен с джеба си. Само малко. В него няма нещо важно, което да подобри. Трябва да изпипа някои дребни детайли. Но той вече е страхотен боксьор. Целта ми е да го накарам да е по-доминиращ и ефективен“, завърши Банкс, цитиран от fight-bg.com.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.