Начало Бокс Бетербиев каза дали е съгласен да се бие с Бивол на 1 юни

Бетербиев каза дали е съгласен да се бие с Бивол на 1 юни

Бетербиев каза дали е съгласен да се бие с Бивол на 1 юни
0

За 39 години от живота си Артур Бетербиев спечели 20 от 20 битки в професионалния бокс. Това му осигури поясите на IBF, WBC и WBO в полутежка категория. В началото на професионалната си кариера руският боксьор заминава за Монреал и прекарва по-голямата част от подготовката си в Канада, притежава и канадски паспорт.

През годините различни хора са били наричани основни съперници на Бетербиев, но до 2024 г. почти не са останали алтернативи. Дмитрий Бивол беше в един отбор с Артур, но сега е на 33, има 22 победи и 1 колан, който не достига на Бетербиев, за да стане абсолютен световен шампион.

Гласят Бетербиев – Бивол за пустинните горещини през лятото

Бивол също е непобеден в професионалната си кариера и целта му е да стане абсолютен световен шампион. И всеки от тях има само един начин да получи липсващите колани. Очакванията са двамата да се изправят един срещу друг на 1 юни, но още няма нищо официално.

Нищо не съм подписвал, моята компания Top Rank ми каза за датата, независимо дали ме устройва или не, защото започва Рамадан и след Рамадан остават около два месеца за подготовка. Казах, че ако няма друга дата, тогава съм готов да я приема. Тоест, казах „добре“ за 1 юни, но не съм подписвал нищо. Но може би сега просто им остава много време, така че не бързат за договора„, каза световният шампион в интервю за Матч ТВ.