Начало Бокс Без повече отлагания на Джошуа – Пулев

Без повече отлагания на Джошуа – Пулев

Без повече отлагания на Джошуа – Пулев
0

Дългоочакваният двубой за световните титли в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев няма да бъде пренасрочван повече.

Това заяви промоутърът на „Ей Джей“ – Еди Хърн.

Мачът, който трябваше да се проведе през юни, бе отложен заради коронавирус пандемията. Последната дискусирана дата и място са 12-ти декември в Лондон, но големият проблем е липсата на публика, която да генерира сериозни приходи за шампиона.

MATCHROOM BOXING

„Всеки спорт изпитва трудности без фенове“, заяви шефът на „Matchroom Boxing“.

„Затова трябва да вземем правилното решение. Трябва да чуем какво ще каже правителството и да се опитаме да възобновим нашия спорт.

„Надявам се, че това ще стане съвсем скоро и че стадионите отново ще бъдат достъпни за определен брой хора.

„Антъни не се е боксирал от година и в крайна сметка той иска да продължи с кариерата си на боксьор. Иска да учи занаята и да бъде активен. Имаме две опции – да чакаме или да запретнем ръкави и да си заслужим парите и да продължим напред с кариерите си.

Снимки: Facebook/Кубрат Пулев

С или без фенове, нашите мачове ще се проведат по план. Чакането и бездействието може да се окажат пагубни за нашия спорт“, завърши Хърн.

Днес във Великобритания ще се проведе среща между представители на спортните федерации и правителството, на която ще се дебатира допускането на 1000 човека на спортните мероприятия.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.