Начало Бокс Тервел Пулев срещу непобеден нокаутьор в началото на октомври

Тервел Пулев срещу непобеден нокаутьор в началото на октомври

Тервел Пулев срещу непобеден нокаутьор в началото на октомври
0

Тервел Пулев се завръща на ринга срещу Дамир Бельо от Босна на 3 октомври. Двамата ще оглавят боксова галавечер в Пловдив, съобщава „България днес“.

Имат мач при аматьорите през 2010 година, когато българският боксьор печели категорично по точки с 9:0.

Сблъсъкът се очаква с особен интерес заради статистиката на Пулев (15-0) и Бельо (26-0).

Двамата залагат непобедения си статут на професионалния ринг. Очаква се победителят да се изкатери сериозно в световната ранглиста. Представителят на Босна и Херцеговина е неудобен съперник с богата визитка на международната сцена.

Източник: Boxrec

Зад гърба си има 21 победи с нокаут. Бил се е в редица европейски държави – Хърватия, Германия, Сърбия, Полша, Франция и др.

Сблъсъкът ще подгреят родни таланти, сред които Пенчо Цветков (3 победи, 2 с нокаут), Джоана Нуамеруе (2 победи, 1 с нокаут), Борислав Велев (7 победи, всичките с нокаут). Очаква се в Пловдив да дойде и румънецът Богдан Дину.

Организаторите все още пазят в тайна мястото на галата, като слуховете са, че ще бъде на открито.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.