Начало Бокс Бивш спаринг партньор на Фюри и Усик прогнозира най-изненадващия възможен резултат

Бивш спаринг партньор на Фюри и Усик прогнозира най-изненадващия възможен резултат

Бивш спаринг партньор на Фюри и Усик прогнозира най-изненадващия възможен резултат
0

Тайсън Фюри (34:0:1) и Олександър Усик (21:0) ще се качат на ринга в Рияд след около месец, за да се опитат да излъчат безспорния световен шампион в тежка категория. Двамата шампиони в момента водят подготовка, а в миналото всеки от тях е имал възможност да провежда спаринги с една от изгряващите звезди в дивизията – Мартин Баколе (20:1). Той си позволи да даде най-изненадващата възможна прогноза за изхода на срещата – равенство.

Много труден въпрос. Всичко е 50:50. На точки виждам как Усик бие, а при нокаут, може и да ви изненадам, но ще кажа Фюри, защото той трябва да поправи грешките си, а хората го съдят за мача с Нгану. Представете си, че спре Усик. Всички ще кажат, че двубоят с Нгану е бил малка грешка, защото не го е приел сериозно. Много ми е трудно да прогнозирам, защото Усик е световна класа. Притежава топ движение. Но и Фюри. Ще дам равенство“, коментира Баколе пред iFL TV.

Планът на този етап е да видим британеца срещу украинеца на 17 февруари в Близкия Изток, но все още има такива, които допускат, че единият от двамата ще се оттегли изневиделица и ще провали галата.