Начало ММА Бъдещето на Дакота Дичева в PFL е под въпрос

Бъдещето на Дакота Дичева в PFL е под въпрос

Бъдещето на Дакота Дичева в PFL е под въпрос
0

Дакота Дичева (9:0) спечели европейската титла на PFL при дамите в категория „муха“ в края на миналата година, но организацията все още не е обявила плановете си за световния шампион в дивизията. Това поставя бъдещето на британката с български корени.

Ако трябва да съм честна, не съм чула все още нищо – чакам. Видяхме се с мениджъра ми днес и той ми каза, че има насрочена среща в началото на идната седмица, така че тогава би трябвало да знам повече. Въртят се някакви неща във въздуха. Когато подписах с европейския шампионат, идеята беше да има и световен следващия сезон. С подписването с Bellator и плановете за преместване към Саудитска арабия много неща се променят в PFL. В момента се правят изчисления и планове за следващите стъпки. Не знам дали ще има турнир в категория „муха“, каза Дичева пред MMA Junkie.

25-годишната звезда в организацията едва ли ще чака още дълго, защото има слухове, че от UFC проявяват апетити към нея.

Очакваме и новини по оста PFL-Bellator, защото след сливането всички големи бойци в двете федерации са в изчаквателна позиция. В това число и самият Франсис Нгану, който продължава да се боксира, въпреки първоначалните заявки, че ще се завърне в клетката срещу един от шампионите.