Начало Бокс Бивш треньор на Руис: Фюри е най-добрият в тежка категория

Бивш треньор на Руис: Фюри е най-добрият в тежка категория

Бивш треньор на Руис: Фюри е най-добрият в тежка категория
0

Мани Роблес, който е бивш треньор на Анди Руис-младши, определи Тайсън Фюри като най-добрия боксьор в тежка категория. Треньорът извел мексиканеца с американски паспорт до световните титли при най-тежките, направи анализ на двубоя на Антъни Джошуа с Олександър Усик.

Определено Тайсън Фюри е най-добрият боксьор в тежка категория в света, но внимавайте за Олександър Усик. Казвал съм го и преди. Поздравявам Антъни Джошуа, че прие да се бие с Олександър Усик. Факт е, че той се би с боец, с когото никой друг не иска да се бие. Смятам, че ще се съгласите с мен. Вероятно повечето хора са съгласни с мен. Усик е опасен човек и го доказа. В мача им спечели по-добрият“, разкри Роблес пред световната преса, цитиран от „fight-bg.com“.

Припомняме, че Олександър Усик спечели поясите на IBF, WBA Super, WBO и IBO, надделявайки над вече бившия шампион – Антъни Джошуа след категорично съдийско решение в негова полза на боксова гала, провела се на 25 септември на стадиона на футболния отбор Тотнъм.

„Не знам дали Джошуа е объркал игровия си план. Може би нещата не се получиха така, както искаше екипът му. Не мисля, че са избрали грешен игрови план. Понякога просто става така, това не е твоята вечер. И това не беше вечерта на Антъни Джошуа.

Смятам, че следващия път той ще разполага с по-добър игрови план и ще бъде по-добре подготвен, както беше в реванша срещу Анди, когато Джошуа се боксираше и мислеше по различен начин. Мисля, че той ще го направи в реванша,“ добави Роблес.