Начало Бокс Джошуа разкри кога може да има сблъсък с Фюри (ВИДЕО)

Джошуа разкри кога може да има сблъсък с Фюри (ВИДЕО)

Джошуа разкри кога може да има сблъсък с Фюри (ВИДЕО)
0

Антъни Джошуа, който е световен шампион на WBA (Super), WBO, IBF и IBO в тежка категория, разкри, че сблъсък с Тайсън Фюри трябва и ще се състои. Английският боксьор добави и че голяма част от вината за несучването на двубоя за момента е именно на екипа на „Циганския крал“.

За съжаление екипът на Фюри разочарова целия боксов свят. Все още ще бъда тук, все още съм готов да направя шоу. Бих могъл да се изправя срещу Фюри в края на годината. Нека първо да преодолея Усик. Но със или без Усик в живота си, ще се бия с Фюри. С Усик не започва и не завършва всичко. Усик не определя битката с Фюри.

Битката с Фюри трябва да се случи. Това е голяма битка, по-голяма от бокса, по-важна от коланите. Ще се случи. След битката с Усик, след като защитя коланите си. Битката ще бъде по-голяма, по-добра отколкото би могла да бъде“, сподели шампионът пред „Sky Sports“.

На Антъни Джошуа му предстои да защитава титлите си срещу Олександър Усик. Битката ще се състои на 25 септември, а сблъсъкът е между двама олимпийски шампиони. Срещата най-вероятно ще се състои на стадиона на футболния отбор Тотнъм.

Тайсън Фюри, от своя страна, ще се изправи срещу Дионтей Уайлдър в трети сблъсък между двамата. Срещата ще се проведе на 24 юли в „T-Mobile“ арена в Лас Вегас, Невада.

Припомняме, че Уайлдър загуби световната си титла във втория сблъсък с Тайсън Фюри, провел се на 22 февруари 2020 година. Първата среща не излъчи победител и завърши при равенство.