Начало ММА Миочич обеляза годишнина от сватбата си (СНИМКА)

Миочич обеляза годишнина от сватбата си (СНИМКА)

Миочич обеляза годишнина от сватбата си (СНИМКА)
0

Стипе Миочич, който е бивш шампион на UFC в тежка категория, отбеляза петата годишнина от сватбата със своята жена Райън Мари Миочич. Хърватинът с американски паспорт, благодари на своята половинка чрез романтичен пост в социалните мрежи.

Бяха невероятни 5 години омъжен за теб – Райън Мари Миочич. И също прекарах десетилетие до теб … благодаря, че си невероятна съпруга и майка! Добре дошло е, че аз съм толкова страхотен и перфектен съпруг … не е лесно да се справиш… но сериозно благодаря, че си моята кралица! Щях да се загубя без теб“, написа Миочич в профила си в Instagram, добавяйки снимка от сватбата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic)

Припомняме, че Стипе Миочич загуби титлата си в края на март след като беше нокаутиран във втория рунд от Франсис Нгану в главния сблъсък на събитието UFC 260.

Първият двубой между тях завърши с победа за Миочич с единодушно съдийско решение през 2018 г.

Преди сблъсъка с Нгану, Миочич нямаше поражение от 2018 година, когато за последно загуби от Даниел Кормие, след което на два пъти победи бившия двоен шампион на UFC.

В края на май месец Стипе Миочич поиска реванш за титлата с Нгану. Президентът на UFC Дейна Уайт пък разкри, че победителят от сблъсъка, противопоставящ Франсис Нгану и Дерик Луис ще срещне хърватина.