Начало ММА Миочич: Искам реванш с Нгану, за да си взема титлата
0

Миочич: Искам реванш с Нгану, за да си взема титлата

Миочич: Искам реванш с Нгану, за да си взема титлата
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория Стипе Миочич коментира новината, че следващият му съперник ще бъде победителят в мача за титлата между Франсис Нгану и Дерик Люис. Това бе разкрито наскоро от президента на UFC Дейна Уайт.

Страхотна новина. Това е, което чаках, но никога не знаеш как ще се развият нещата. Но наистина съм щастлив от това. Когато получа договора, тогава ще стане реалност всичко„, каза Миочич.

Като цяло не ме интересува кой ще бъде, Нгану или Луис, но във всеки случай бих искал да отмъстя на Франсис и да се изравня с него. Следователно, ако имах избор, бих предпочел да се бия отново с Нгану. Само защото миналия път ме победи и взе титлата. Ще видим, когато получа този реванш. Дано е в началото на следващата година„, допълни бившият шампион.

Искам да си отмъстя и да си върна титлата. Взе това, което ми принадлежеше и това ме подлудява. Мразя да губя. Аз съм много конкурентен и обичам да печеля„, завърши Миочич.

Битката за титлата между Франсис Нгану и Дерик Луис все още не е официално обявена, но нещата вървят към UFC 265 на 7 август.