Начало Бокс Боб Аръм: Ерол Спенс няма да се завърне скоро

Боб Аръм: Ерол Спенс няма да се завърне скоро

Боб Аръм: Ерол Спенс няма да се завърне скоро
0

Промоутърът на Кубрат Пулев и президент на компанията „Top Rank“ – Боб Аръм, сподели неприятна информация касаеща едно от големите имена в бокса.

twitter.com

Световният шампион Ерол Спенс-младши (26-0), който претърпя тежка катастрофа в началото на октомври няма да се завърне на ринга в близко бъдеще, разкри Аръм.

Въпреки зловещите кадри, шампионът на IBF и WBC се измъкна относително невредим – без счупени кости или сериозни фрактури. Въпреки това, официално становище за състоянието и възстановяването на Спенс липсва.

В началото на месеца 29-годишният американец загатна, че ще се завърне през лятото на 2020 г., но сега Боб Аръм дава коренно различна информация.

„Не мисля, че скоро ще видите мач между Терънс и Спенс“, заяви промоутърът на Терънс Крауфърд.

youtube.com

„И не защото има разногласия между промоутърските къщи, а защото имам силни съмнения, че Ерол Спенс ще се завърне към бокса в близкото бъдеще. За съжаление, имам тази информация от доверен източник.

„Затова нека забравим за момента Ерол Спенс, ако той успее да се завърне, тогава ще говорим за него. Няма смисъл напразно да споменаваме името му. Той е чудесен млад човек, който преживя ужасяващ инцидент.

„За мое съжаление, информацията ми е проверена“, повтори се легендарното импресарио.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.