Начало Бокс Боб Аръм: Фюри ще реши сам, но има големи битки пред себе си

Боб Аръм: Фюри ще реши сам, но има големи битки пред себе си

Боб Аръм: Фюри ще реши сам, но има големи битки пред себе си
0

Промоутърът на Тайсън Фюри – Боб Аръм, ще остави клиента си сам да помисли добре дали да спре с кариерата си в този момент. Британецът е на 33 години, но обяви, че вече е постигнал достатъчно на ринга.

Миналя уикенд „Краля на циганите“ нокаутира Дилиън Уайт пред 94 хиляди души на „Уембли“ и защити отново световната титла в тежка категория.

„Сега е удачно време за размишления при Фюри“, започна Аръм.

„Логично, ако няма никакви добри възможности на хоризонта, то отказването е най-добрият вариант. Той обаче има много големи битки пред себе си. Епохални дуели в близкото бъдеще.“

„Сега отива в Съединените Щати на ваканция със семейството си и ще имам много време да говоря с него. Няма да го убеждавам или нещо подобно. Всичко зависи от него. Фюри е много интелигентен и сам ще вземе решението“, допълни Боб Аръм.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.