Начало Бокс Боб Аръм: Фюри – Уайлдър 3 може да е на неутрална територия

Боб Аръм: Фюри – Уайлдър 3 може да е на неутрална територия

Боб Аръм: Фюри – Уайлдър 3 може да е на неутрална територия
0

Третият мач между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър може и да не се проведе нито в САЩ, нито във Великобритания.

Това заяви легендарният боксов промоутър Боб Аръм, който бе лично отговорен за привличането на шампиона на WBC в редиците на Top Rank.

Снимка: БГНЕС

Аръм разкри, че все още не е изключено решителната битка между британеца и американеца да се проведе до края на годината, но според него шансът това да се случи в Щатите или Обединеното Кралство не е особено голям.

Първите два двубоя през 2018-та и 2020-та се проведоха в САЩ, но коронавирус пандемията отложи всички големи спортни мероприятия и все още не се знае кога спортът и феновете ще могат да се завърнат.

„Имаме солидни предложения от две държави, които в момента преглеждаме и обмисляме“, заяви 88-годишният Аръм.

„А когато офертите станат по-конкретни, ще се свържем с хората от Premier Boxing Champions и ще видим те какво мислят по въпроса.

Снимка: БТА

„Надявам се до три седмици да имаме ясна позиция по въпроса. Засега нашата цел е да направим двубоя в последното тримесечие на годината и най-вероятно той няма да е нито тук в САЩ, нито в Обединеното Кралство“, разказа Аръм.

Втората среща между двамата генерира близо 17 милиона долара само от билети, което се превърна в рекорд на щата Невада. Именно и това е голямата причина всички замесени да искат двубоя да се проведе с фенове, защото доходите от билети ще бъдат изключително големи.