Начало Бокс Боб Аръм: Не искам Пакиао да се бие с Крауфорд

Боб Аръм: Не искам Пакиао да се бие с Крауфорд

Боб Аръм: Не искам Пакиао да се бие с Крауфорд
0

Боксовият мениджър Боб Аръм иска да опази Мани Пакиао от непобедения нокаутьор Терънс Крауфорд. Това съобщи самият той в интервю за американска медия.

„Мани Пакиао няма да се бие с Крауфорд. Не искам да се боксират, защото ще бъде унищожително за Мани, а той все още ми е слабост. Не бройте Пакиао като следващ за Крауфорд“, категоричен бе Аръм.

Промоутърът на „Top Rank“ продължава да търси опонент за Терънс Крауфорд, като пред него има няколко възможности.

„Не мисля, че хората биха се интересували от двубой с Дани Гарсия, а по-скоро с Рамирез, Прогрейс и Тейлър. Мисля, че някой от тях е следващия опонент за Крауфорд“, добави Боб Аръм.

Крауфорд, който има статистика от 36 победи и е в серия от 7 поредни победи с КО/ТКО, за последно стъпи в ринга през декември, 2019-та. Тогава той спря Егидиджиус Кавалиаскас в деветия рунд. Пакиао, който има 62 победи в 71 професионални мача, е в серия от 3 поредни победи. За последно той надви Кийт Търман през юли, 2019-та.

Въпреки невероятната си серия от победи, Крауфорд често е критикуван, че подбира опонентите си и стои далеч от големите имена в спорта. Оскар де ла Оя, който е собственик на конкурентната на „Тop Rank“ компания „Golden Boy“ и легенда на бокса, наскоро заяви, че непобеденият боксьор от Небраска най-вероятно няма да влезе в „Залата на славата“, ако продължава да се боксира с опоненти, които не са от най-високо ниво. Ето как реагира на това Аръм:

„Не му обръщам внимание. Оскар не функционира нормално. Не може да си човек, който има склоност към пристрастяване, и да функционираш нормално. Не искам да го коментирам повече“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".