Начало Бокс Боб Аръм: Никой в САЩ не знае нищо за Антъни Джошуа

Боб Аръм: Никой в САЩ не знае нищо за Антъни Джошуа

Боб Аръм: Никой в САЩ не знае нищо за Антъни Джошуа
0

Промоутърът Боб Аръм обяви световния Антъни Джошуа за анонимник в Съединените американски щати. Според легендарния импресарио никой не знае нищо за Ей Джей отвъд океана.

Феновете на бокса са го запомнили единствено със загубата от Анди Руис-младши в „Медисън Скуеър Гардън“ през 2019 година.

„Не съм впечатлен от Джошуа. Не го следя, защото след всяко споменаване на неговото име се сещам как лежеше на пода след Анди Руис“, започна любопитно изказването си Аръм.

„Казвам ви истината, не мисля, че той е елитът в тежка категория.“

„Не проявявам дизреспект към него, но той е напълно непознат боец в САЩ. Всички тук го помним само с това как беше нокаутиран от Руис, който не е заплаха за топ бойците. Ако двамата с Тайсън Фюри се срещнат в Америка, то Ей Джей ще е непознат за публиката. Никой тук не знае нищо за него“, допълни Аръм

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.