Начало Бокс Боксов клуб „Русе“ с трогателен поздрав към Стойка Петрова
0

Боксов клуб „Русе“ с трогателен поздрав към Стойка Петрова

Боксов клуб „Русе“ с трогателен поздрав към Стойка Петрова
0

Ръководството на Боксов клуб „Русе“ поздрави с трогателно писмо своята състезателка Стойка Петрова, която е част от Националния отбор на България по бокс.

Припомняме, че преди дни Петрова спечели сребърен медал от Световното първенство по бокс, което се проведе в Астана, Казахстан.

Вижте какво пише в поздравителния адрес, цитиран от Ruse24.bg:

„Благодарим за поредния безапелационен успех за българския женски бокс, който донесе този път от Световното първенство в Астана, Казахстан.

Стойче,

Твоето поредно отличие от международния ринг е доказателство, че когато силата на ума, енергията на тялото и професионализма се съчетаят, няма препятствия, субективни и обективни фактори, които да те отдалечат от успеха. Спортът е терен на битки, на ежедневно доказване, на желязна дисциплина и отговорност, но и на гордо вдигане на глава след отлично свършена работа.

Твоята работа през последните години завърши неведнъж на почетната стълбичка. Ти си вече в историята на българския женски бокс като първата българка, участвала на Олимпиада, като първата българка – европейска шампионка по бокс.

Ти продължаваш да бъдеш уважаван и достоен противник на международния ринг – за радост на почитателите си, близките си и треньорите си.

Работата ти е ярко доказателство, че упоритостта, целенасочената подготовка и упованието в своите и в тези на своите треньори способности дават не просто резултати, а знаменателни за теб и за Родината ти постижения.

Продължавай смело напред, не обръщай поглед назад, защото само напред и нагоре е твоето място – като спортист и човек с много качества. Бъди Стойка Петрова, такава, каквато българските и световните почитатели на бокса те познават и уважават.

Респект и знай, че имаш нашата безрезервна подкрепа! Благодарим, че ни правиш съпричастни на исторически моменти за българския женски бокс.

Ръководството на Боксов клуб „Русе“