Начало Бокс Боксов клуб „Русе“ с трогателен поздрав към Стойка Петрова
0

Боксов клуб „Русе“ с трогателен поздрав към Стойка Петрова

Боксов клуб „Русе“ с трогателен поздрав към Стойка Петрова
0

Ръководството на Боксов клуб „Русе“ поздрави с трогателно писмо своята състезателка Стойка Петрова, която е част от Националния отбор на България по бокс.

Припомняме, че преди дни Петрова спечели сребърен медал от Световното първенство по бокс, което се проведе в Астана, Казахстан.

Вижте какво пише в поздравителния адрес, цитиран от Ruse24.bg:

„Благодарим за поредния безапелационен успех за българския женски бокс, който донесе този път от Световното първенство в Астана, Казахстан.

Стойче,

Твоето поредно отличие от международния ринг е доказателство, че когато силата на ума, енергията на тялото и професионализма се съчетаят, няма препятствия, субективни и обективни фактори, които да те отдалечат от успеха. Спортът е терен на битки, на ежедневно доказване, на желязна дисциплина и отговорност, но и на гордо вдигане на глава след отлично свършена работа.

Твоята работа през последните години завърши неведнъж на почетната стълбичка. Ти си вече в историята на българския женски бокс като първата българка, участвала на Олимпиада, като първата българка – европейска шампионка по бокс.

Ти продължаваш да бъдеш уважаван и достоен противник на международния ринг – за радост на почитателите си, близките си и треньорите си.

Работата ти е ярко доказателство, че упоритостта, целенасочената подготовка и упованието в своите и в тези на своите треньори способности дават не просто резултати, а знаменателни за теб и за Родината ти постижения.

Продължавай смело напред, не обръщай поглед назад, защото само напред и нагоре е твоето място – като спортист и човек с много качества. Бъди Стойка Петрова, такава, каквато българските и световните почитатели на бокса те познават и уважават.

Респект и знай, че имаш нашата безрезервна подкрепа! Благодарим, че ни правиш съпричастни на исторически моменти за българския женски бокс.

Ръководството на Боксов клуб „Русе“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.