Начало Бокс Боксова легенда и половинката ѝ с важна новина
0

Боксова легенда и половинката ѝ с важна новина

Боксова легенда и половинката ѝ с важна новина
0

Двукратната олимпийска шампионка и бивша носителка на титлата на WBO в категория „муха“ Никола Адамс очаква своята първа рожба. Британката, която обяви, че е хомосексуална, още докато бе активна на олимпийския ринг, публикува новината в социалните мрежи.

39-годишната Адамс се оттегли от професионалния ринг през 2019-а. Тя не допусна нито една загуба в кариерата си. Никола е във връзка с Ела Бег от няколко години, а сега даде гласност и на новината за очакваното от тях дете.

Развълнувани сме да съобщим, че семейството ни ще се увеличи. След период, който ни се стори цял живот, вече може да кажем, че ще станем родители. Развълнувани сме да споделим това вълшебно пътуване с всички вас. Добре дошъл на този свят, малчо“, написа Адамс на профила си в Туитър.

Бившата вече боксьорка бе една от най-тежките съпернички в кариерата на Стойка Кръстева. Двете не веднъж се срещаха на ринга, като българката загуби именно от Адамс на 1/4-финалите на Игрите в Лондон през 2012. По този начин британката остави родната звезда без отличие тогава, макар през 2021-а Стойка все пак да изкачи олимпийския връх.