Начало Бокс Боксово шоу в църква предизвика скандал
0

Боксово шоу в църква предизвика скандал

Боксово шоу в църква предизвика скандал
0

Необичаен скандал избухна във Великобритания, след като боксови двубои бяха организирани в собственост на местна църква.

Управителите на “Чърч Хаус”, Уестминстър, бяха критикувани, след като в тяхната зала “Асембли Хол” бяха проведени и излъчени по телевизията мачове, спонсорирани от популярен уеб сайт за залагания. Събитията са проведени на 28 ноември и 5 декември, като второто е сблъсъкът между Даниел Дюбоа и Джо Джойс. Залата обикновено се използва от Главния Синод за организиране на виртуални конференции, обикновено генерира приход от около 10 000 паунда на ден.

“Какво облада тези отговорни хора от “Чърч Хаус”, че да приемат да организират боксови мачове? Човек би си помислил, че са мотивирани изцяло от финансов интерес – гнусната печалба изглежда е надделяла над принципите”, коментира 81-годишният Иън Лейн, бивш данъчен инспектор. 

“Ефектът на пандемията върху организирането на събития е унищожителен. Конкретно тези бяха възможност за подобряване на знанието за важността на индустрията, тъй като показа иновативност и креативност и как събитията могат да бъдат адаптирани, съгласно мерките срещу COVID-19”, се казва в официално съобщение ина “Чърч Хаус”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.