Начало Бокс Боксът в Англия се завръща след месец
0

Боксът в Англия се завръща след месец

Боксът в Англия се завръща след месец
0

Боксовите гала-вечери във Великобритания ще се завърнат в средата на месец юли, прогнозира промоутърът Франк Уорън.

Всички спортни събития на Острова бяха спрени през март заради пандемията от коронавирус, като от известно време се предприемат стъпки за подновяването им. Според Уорън, това ще се случи във втората седмица на следващия месец, като при всички положения първите събития ще се проведат пред празни трибуни.

„Очакваме да започнем във втората седмица на юли и то – с мачове за британските титли, след това ще правим шоу всеки уикенд. След 6 гала-вечери ще разберем дали ще правим още пред празни трибуни или някои забрани ще паднат и ще можем да имаме публика в залите. Още утре можем да го направим при закрити врата. Напоследък нещото, което имаме в изобилие, е време, и сме подготвени за това“, каза Уорън пред ESPN.

twitter.com

Заради спирането на боксовите събития на Острова, все още не е ясно кога Кубрат Пулев ще се бие с Антъни Джошуа за световните титли на британеца. Ограничението за провеждане на гала-вечери без публика пък на няколко пъти принуди Еди Хърн, промоутъра на Ей Джей, да обяви, че търси място за мача и извън Великобритания.