Начало Бокс Босът „Топ Ранк“ с голяма новина за битка между Фюри и Усик

Босът „Топ Ранк“ с голяма новина за битка между Фюри и Усик

Босът „Топ Ранк“ с голяма новина за битка между Фюри и Усик
0

Президентът на „Топ Ранк“ Тод Дюбоф вярва, че безспорна битка за титлата в тежка категория между Тайсън Фюри и Олександър Усик все още може да се състои. 

Преговорите в началото на пролетта между носителя на титлата на WBC Фюри и шампионът на WBA, WBO и IBF Усик се провалиха, като вместо това украинецът се изправи срещу Даниел Дубоа в задължителен двубой миналия месец, който спечели чрез спиране в деветия рунд.

Междувременно Фюри ще се изправи срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану в Саудитска Арабия на 28 октомври. 

Но Дубоф все още вижда възможност Фюри да се бие с Усик. „Абсолютно възможно е„, каза Дюбоф пред Sky Sports. „Времето и на двамата просто не съвпадаше и ние се опитвахме да насрочим тази битка през пролетта, преди задължителната битка между Усик и Дубоа„.

Имаше куп обстоятелства, така че добрата новина е, че Усик излезе победител от битката с Дубоа. Някои хора смятаха, че той не изглежда толкова добре, колкото са очаквали, но това беше наистина добра, състезателна битка. Тайсън ще остане остър като бръснач и се надяваме, че ще се бие с Усик. След битка между Тайсън и Нгану, би било подходящо и звездите трябва да се подредят и обединението да се случи много скоро„, добави той. 

Промоутърът на Усик Алекс Красюк наскоро заяви, че продължават да се надяват и са готови да си сътрудничат с екипа на Фюри, за да се случи мечтаната битка.