Начало Бокс Бригс: Победа на Уайлдър срещу Фюри няма да е изненада

Бригс: Победа на Уайлдър срещу Фюри няма да е изненада

Бригс: Победа на Уайлдър срещу Фюри няма да е изненада
0

Шенън Бригс, който е бивш световен шампион в тежка категория, говори пред медии по случай третия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

„Харесва ми тази битка. Смятам, че Фюри си мисли, че това ще бъде много лесна задача, но ми се струва, че ще бъде трудна битка. След втората битка имаше въпроси. Тази битка се оказа едностранна, Уайлдър отсъства дълго време. Да видим как ще се върне.

Във всеки случай, мисля, че Уайлдър ще се представи добре. Той влиза във форма преди тази битка и ще бъде готов за тежка битка. Ако той бъде нокаутиран лесно, тогава ще знаем, че Фюри го е проучил“, заяви Бригс, цитиран от „fight-bg.com“.

Тайсън Фюри ще се изправи срещу Дионтей Уайлдър в трети сблъсък между двамата. Срещата ще се проведе на 24 юли в „T-Mobile“ арена в Лас Вегас, Невада.

Победа на Уайлдър няма да ме изненада, тъй като той има нокаутиращ удар. Да видим дали ще успее да нанесе добър удар, да нарани и да повали Фюри. Но Фюри изглежда много уверен, така че това ще стане много трудно“, добави Бригс.

Припомняме, че Уайлдър загуби световната си титла във втория сблъсък с Тайсън Фюри, провел се на 22 февруари 2020 година. Първата среща не излъчи победител и завърши при равенство.