Начало Бокс Бригс преговаря за мач по двойки с Тайсън, Холифийлд, Кличко и Хей
0

Бригс преговаря за мач по двойки с Тайсън, Холифийлд, Кличко и Хей

Бригс преговаря за мач по двойки с Тайсън, Холифийлд, Кличко и Хей
0

Бившият световен шампион по бокс Шанън Бригс твърди, че е близо до подписване на договор за мач по двойки в клетка срещу Майк Тайсън.

48-годишният американец настоява, че контрактът ще е на стойност 25 милиона долара, като сред спряганите за техни съотборници са Ивендър Холифийлд, Владимир Кличко и Дейвид Хей.

„Говоря с хора от целия свят, опитвам се да уредя тази сделка. Не съм само боксьор, но и предприемач и бизнесмен. Според мен, трябва да го направим в клетка. Двубой в метална клета“, каза Бригс пред FightHype.com.

Той уточни и точно как ще се проведе евентуален такъв шоу двубой.

 

„Ще бъде на отделни рундове. Буквално отборно. Ще се бия два рунда и после ще кажа: „Знаете ли какво? Ще си почина няколко рунда““.

Бригс беше категоричен, че готвещият се за завръщане на ринга на 57 години Ивендър Холифийлд е един от вариантите за участници в този мач, а сред обсъжданите имена са тези на други двама бивши шампиони – Владимир Кличко и Дейвид Хей.

twitter.com

 

„Ще ги накълцам всичките! Вкарвам Холифийлд, накълцвам го в демонстративен мач. Ще накълцам и онзи, как му беше името, Кличко. Със сигурност ще накълцам Пернатия Дейвид. Ще го направя на пилешки сандвич“, закани се 48-годишният американец.