Начало Бокс Бризийл бил близо до мач с Уайт

Бризийл бил близо до мач с Уайт

Бризийл бил близо до мач с Уайт
0

33-годишният американски боксьор в тежка категория – Доминик Бризийл (19-1-0) сподели, че е бил много близко до това да се завърне на ринга с мач срещу Дилиан Уайт (24-1-0) тази година, но локацията на срещата е било разковничето в цялата ситуация.

За последно двуметровият американец се би на 4 ноември миналата година, когато победи Ерик Молина.

„Да, много малко ни оставаше за да осъществим този мач. Стигнахме до сериозни преговори и постоянно бяхме в контакт с неговите хора.

Когато оставаше да уточним мястото на мача, дойдоха проблемите. Той не искаше да се бие извън Обединеното Кралство. Аз го поканих да направим мача в Ню Йорк, но Уайт не се съгласи и стигнахме до задънена улица.

В момента той води война с WBC (Световен боксов съвет), защото иска да стане претендент номер 1 за титлата (на Дионтей Уайлдър). Но за да стане това, той трябва да мине през мен, защото аз съм претендент номер 1.

twitter.com

Ако зависеше от мен, вече да се бяхме срещнали. Или през лятото, или сега на 22 декември. Все пак вярвам, че рано или късно ще направим мач и смятам, че това ще бъде през пролетта на 2019-та“, каза думите на Бризийл, който на 22 декември ще се изправи срещу Карлос Негрон (20-1-0) от Пуерто Рико.