Начало Бокс Бу Бу извива ръцете на DAZN за мач с Головкин

Бу Бу извива ръцете на DAZN за мач с Головкин

Бу Бу извива ръцете на DAZN за мач с Головкин
0

Световният шампион на IBF в средна категория Деметриус Андраде поставя под напрежение DAZN за битка с Генадий Головкин.

И двамата бойци имат договори с платформата, но „ГГГ“ се оглежда в мач с Риота Мурата в Япония на 31 декември. „Бу Бу“ счита за нужно именно той да се бие с ветерана, защото тази битка би имала огромен рейтинг, а именно такива срещи обещава договорът му със стрийминг услугата.

„Разбира се, че Головкин не иска да се бие с мен. DAZN, няма ли да го накарате да приеме унификацията?“, попита Андраде.

„Том Льофлер (промоутър), нямаш ли достатъчно увереност в твоя човек? Ако искате да продължите работа с промоцията, ще трябва директно да отговорите на предизвикателството ми. Къде са ви топките?“.

За последно „Бу Бу“ се би април, когато направи задължителна защита срещи Лиям Уилямс и сега е свободен да преговаря с претендент. Американецът счита за необходимо поясите да бъдат обединени.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.