Начало Бокс Бу Бу скочи на Сондърс: Той е измамник и позор!

Бу Бу скочи на Сондърс: Той е измамник и позор!

Бу Бу скочи на Сондърс: Той е измамник и позор!
0

Демитрус Андраде е бесен, че Били Джо Сондърс се отметна от устната договорка с него и ще се изправи срещу Саул Алварес-Канело.

Шампионът на WBO в средна категория се чувства използван от британеца. „Бу Бу“ обеща да му даде урок, ако все пак двамата се изправят един срещу друг.

„Били Джо се опитва да се измъкне по терлици“, сподели бесен Андраде пред Браян Къстър.

„Излезе пред всички и каза: Искам Демитриус. Уж нямаше да се бие с Канело през май. Изглежда е използвал името ми, за да извие ръцете на мексиканците да финализират сделката. Ако не го бяха направили, той щеше да се бие с мен – това е скритото послание.“

„Всички знаем, че го е страх от мен, защото съм неудобен съперник. Възможността да загуби статута си на непобеден при професионалистите е твърде вероятна и пагубна в неговия случай. И без това е скучен, не привлича атракция със стила си“, продължи Андраде.

„Той е измамник и лъже. Сондърс е позор! Ако имах възможност да се бия с него, всичко щеше да приключи много зле.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.