Начало Бокс Чарло: Пътят беше дълъг и само най-силните оцеляват

Чарло: Пътят беше дълъг и само най-силните оцеляват

Чарло: Пътят беше дълъг и само най-силните оцеляват
0

Джърмал Чарло официално се завръща на ринга след 29-месечно отсъствие, за да се боксира с Хосе Бенавидез-младши. Новината бе потвърдена днес от самия шампион на WBC в средна категория, след като се повиха слухове по-рано, че това е възможност.

Пътят беше дълъг до този момент, но само най-силните оцеляват и сега съм различен. Нямам търпение, за да припомня на всички, защо Джърмал Чарло е непобеден шампион и е един от най-добрите „паунд-фор-паунд“ бойци в момента. Това е следващата глава от моя живот и се очертава да е най-добрата до момента, така че призовавам всичките си фенове да дойдат на 25 ноември, за да видя как ще озаря Лас Вегас“, написа Чарло в официално съобщение до своите последователи в социалните мрежи.

По-рано стана известно, че той се е борел с психически проблеми и затова прекара последните две години и половина в изолация.

Междувременно имаше шанс той да заложи шампионската си титла, но се оказва, че срещата срещу Бенавидез няма да бъде за пояса, а ще бъде подготвителна в рамките на 10 рунда.