Начало Бокс Дюбоа чака позволение да се върне в ринга (ВИДЕО)
0

Дюбоа чака позволение да се върне в ринга (ВИДЕО)

Дюбоа чака позволение да се върне в ринга (ВИДЕО)
0

Даниел Дюбоа все още не е напълно възстановен от контузията в окото, която му коства загуба срещу Джо Джойс през ноември.

Тогава “Динамита” получи тежък удар, от който окото му се затвори, и малко по-късно той коленичи пред рефера и изчака да му бъде отброен технически нокаут, тъй като не можеше да продължи двубоя. Въпреки това, 23-годишният Дюбоа си остава един от обещаващите таланти в тежка категория и се надява скоро отново да може да покаже уменията си.

“Все още очаквам доклада на лекарите, който ще ми позволи да се бия. Тогава ще съм наясно какво ще се случи. Казаха ми, че това ще остане за около 5 месеца, вече минаха към 3. Нямам проблеми със зрението, но още очаквам разрешение”, каза Дюбоа.

Британецът коментира и какво се е объркало за него, за да се стигне до загубата от Джойс.

“Няколко неща. Онази вечер левият му прав беше много по-остър, окото се поду, разбира се, но мачът беше оспорван. Ще успея да се изправя отново и да се бия с когото и да било. Много бих искал да получа шанс за реванш, но сега просто трябва да изчакам, да се върна към тренировките и да започна отначало”.