Начало Бокс Джейк Пол назова петте цели в живота му

Джейк Пол назова петте цели в живота му

Джейк Пол назова петте цели в живота му
0

Ютубърът, който се изявява и като боксьор, Джейк Пол, назова петте цели в живота му след като навърши 25 години. Американецът, който е обичан и мразен от милиони по света, за последно стъпи в ринга през декември, когато нокаутира Тайън Уудли в шестия рунд със зловещо дясно кроше.

Това бе петата му победа на ринга. Ето какви са и новите цели в живота му.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

 1. Да ставам по-добър всеки ден и да се наслаждавам на момента, докато го права.
 2. Да подобря женския бокс и да повдигна нивотоа на сестрите Серано.
 3. Да помогна на максимално много деца чрез „Boxing Bullies“
 4. Да разоблича Дейна Уайт и да помогна на бойците
 5. Да отида в космоса с Джеф, Ричард или Илън.
  Джейк и Уайт имат вражда по между си от дълго време, която започна с нападки от страна на Пол, че UFC не се грижи за бойците си добре финансово. 
  Фондацията „Boxing Bullies“ е „създадена с цел да вдъхнови увереност, кураж, лидерство в младите чрез бокса и те да се борят срещу насилниците им“ според Instagram страницата им.

  Аманда Серано е носителка на поясите на IBO, WBO и WBC в категория перо и е едно от най-големите имена, които са се състезавали на галавечери, които Джейк Пол оглавява. Към момента Пол е неин мениджър.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".