Начало ММА Ган се превърна във фотограф дни преди сблъсъка с Нгану (СНИМКИ)

Ган се превърна във фотограф дни преди сблъсъка с Нгану (СНИМКИ)

Ган се превърна във фотограф дни преди сблъсъка с Нгану (СНИМКИ)
0

Сирил Ган, който е носител на междинния пояс на UFC в тежка категория, се превърна във фотограф. Французинът, който след няколко дни ще се изправи срещу редовния шампион Франсис Нгану в главния сблъсък на събитието UFC 270, реши да разнообрази изпъленото с тренировки ежедневие.

Той, заедно със своя треньор Фернанд Лопес посетиха Хънтингтън Бийч, а Ган се превърна във фотограф. Той направи няколко фотоса на Лопес на кея, както и няколко на самия кей.

„В търсене на перфектния кадър. Какво мислите момчета? Дайте ми оценка 10“, което ще се проведе на 22 януари 2022 година в „Хонда Център“ в Анахайм, Калифорния.

Ган наскоро разкри, че се надява да превърти играта, което означава успех над шампиона Нгану.

Сирил Ган, който е на 31 години, има баланс от 10 успеха от 10 срещи в своята професионална кариера в смесените бойни изкуства. Французинът е спечелил 7 от сблъсъците си преди финалния гонг (4 с нокаут и 3 след събмишън).

195-сантиметровият боец стартира при професионалистите през 2018 година в TKO MMA и след едва три срещи подписа с UFC. От 2019 година насам французинът спечели 7 поредни победи в най-известната верига за ММА.

Ган надделя последователно над Рафаел Песоа, Донтейл Майес, Танер Бозър, Жуниор дос Сантос, Жаирзиньо Розенструик, Александър Волков и Дерек Люис.