Начало ММА Ган: Бия Нгану и превъртам играта
0

Ган: Бия Нгану и превъртам играта

Ган: Бия Нгану и превъртам играта
0

Сирил Ган определи Франсис Нгану като последният бос в неговата видеоигра. Французинът ще се изправи на 22 януари на UFC 270 в Анахайм в дългоочаквана битка за световната титла в тежка категория. Двамата доскорошни много добри приятели ще разменят удари в октагона, като това ще бъде първа защита на пояса на „Хищника“.

31-годишният Ган е оптимист, че действително може да превърти играта. Дотук той няма загуба в клетката и възнамерява да запази перфектния си баланс и след 10-ина дни.

Различно е. Но не защото е Франсис, а защото е шампионът. А шампионът винаги е страхотен боец, който има много силни страни и е финалът в моята видеоигра. Победа означава превъртане на играта“, сподели Ган.

Претендентът в същото време отчита, че евентуална негова загуба няма да означава край на света. „Ако допусна грешка, добре. И да загубя, ще го преживея. Човек трябва да приема и негативните неща. Разбира се, целта е друга, така че в момента мислите ми са насочени към превъртане на играта“, казва още французинът.