Начало Бокс Оневиниха Ромеро по обвиненията в сексуално насилие
0

Оневиниха Ромеро по обвиненията в сексуално насилие

Оневиниха Ромеро по обвиненията в сексуално насилие
0

Роландо Ромеро (14-0) успя да изчисти името си. 26-годишният боксьор в лека категория бе забъркан в сексуален скандал, което му попречи да се изправи срещу Джервонта Дейвис (26-0) за световната титла на WBA през миналото лято.

Роли“ бе на път да боксира с „Танка“, като двамата дори стигнаха до споразумение за двубой. Тогава обаче на сцената се появиха анонимни обвинения в сексуален тормоз, което накара компанията „Шоутайм“ да го оттегли като претендент, докато ситуацията не се изясни.

Е, това вече е факт, след като Ромеро публикува в социалните мрежи развитието на казуса.След три месеца и половина, през които името ми бе забъркано в грозни сексуални обвинения, а аз пропуснах шанс да реализирам мечтата си, правдата възтържествува. Обвиненията срещу мен са свалени напълно, защото съм невинен“, коментира боксьорът.

Той се определи като символ на свободата и е категоричен, че иска да се изправи срещу Дейвис още при следващото си качване на ринга. „Джервонта, моето време дойде. Знаеш за какво става въпрос, време е битката ни да се състои“, каза още Роландо.