Начало Бокс Лома готов на всичко, за да си върне титлите
0

Лома готов на всичко, за да си върне титлите

Лома готов на всичко, за да си върне титлите
0

Василий Ломаченко е готов на всичко, за да си върне трона в лека категория на световния бокс. Това твърди неговият мениджър Тод ДюБоф, който е един от водещите промоутъри на „Топ Ранк“.

Украинецът загуби поясите на WBO, WBA и IBF, след като изненадващо претърпя поражение от Теофимо Лопес в края на миналата година. Американецът на свой ред обаче падна от Джордж Камбосос още при първата си защита и така те се озоваха в ръцете на австралиеца.

Сега Лома е решен на всичко, за да стъпи обратно на върха в лека категория. Дори това да означава и мач с шампиона на негова територия. „Ломаченко е идол за мнозина в нашия спорт. Той се би за световна титла почти директно от аматьорския ринг (във втория си мач). Лома не приема загубата на поясите като стъпка назад, а като рестарт. След онази загуба постигна две страхотни победи и не отказва на никого“, заяви ДюБоф.

Мениджърът допълни, че мач с Камбосос ще има, рано или късно. „Ломаченко ясно даде да се разбере, че това ще се случи. Опитваме се по всякакъв начин да уредим тази битка и искаме тя да се проведе в първата половина на новата година. Вярваме, че Камбосос няма да избяга и ще приеме да брани титлите си като истински шампион“, каза още агентът.