Начало Бокс Теофимо: Ломаченко се бие с останките ми!
0

Теофимо: Ломаченко се бие с останките ми!

Теофимо: Ломаченко се бие с останките ми!
0

Световният шампион в лека категория на WBO, IBF, WBC и WBA Теофимо Лопес се изказа доста остро срещу поредния опит на Василий Ломаченко да организира реванш между двамата. Абсолютният №1 в дивизията изненада съперника си преди година, когато го победи по точки. Той е категоричен, че изобщо не гледа в посока „Матрицата” и е съсредоточен върху предстоящата битка с Джордж Камбосос на 4 октомври в Ню Йорк.

Ломаченко се бие с останките ми, опитвайки да се докаже отново. Сладко е, че хората си мислят, че той може да ме бие. За мен обаче той е минало. Гледам към по-големи и стойностни мишени, като Джош Тейлър. Реванш няма да има”, отсече Лопес.

Той допълни, че няма намерение да се върне на ринга с Ломаченко и поради друга причина. Ако аз бях загубил онзи мач, те никога нямаше да ми дадат втори шанс. Така че, защо да го правя?! Вече съм много по-добър боксьор, а не виждам той да се е променил особено, така че просто няма смисъл”, каза още американецът.

Относно битката с Камбосос, Лопес споделя:Ще ви върна към една отминала епоха, с бокс от 70-те и 80-те години. Ще нокаутирам Джордж, защото той се държи неуважително към семейството ми. Но ще го направя със стил и класа”.