Начало Бокс Ломаченко: Дайте ми Лопес!
0

Ломаченко: Дайте ми Лопес!

Ломаченко: Дайте ми Лопес!
0

Василий Ломаченко (15-2) отново е във вихъра си. 33-годишният украинец се завърна с шеметна победа с нокаут в 9-ия рунд над Масайоши Накатани (19-2) и моментално се прицели в реванш с Теофимо Лопес (16-0) за световните пояси на WBA, WBO и IBF в „лека” категория.

„Лома” призова американеца да се качат отново заедно на ринга. Бившият световен шампион в три различни категории е категоричен, че ще си върне върха и е готов да изчака Лопес до началото на следващата година. Теофимо ще брани поясите си срещу Джордж Камбосос-младши (19-0) на 14 август в Маями. Не е изключено да видим Ломаченко край ринга за сблъсъка.

Всички видяхте на какво съм способен, начинът по който спечелих. Знам, че всички чакате с нетърпение да направим този реванш, така че дайте ми Лопес. Той има мач с Камбосос в близко бъдеще, но какво ще правим след това? Декември, януари, февруари, няма значение. Аз съм тук и го чакам”, отсече „Лома”.

Украинецът, който е и двукратен олимпийски шампион, загуби от Лопес на 17 октомври миналата година. Тогава американецът постигна убедителен успех по точки в 12 зрелищни рунда. След срещата обаче се оказа, че Ломаченко е имал контузия.

Лома на колене! Теофимо Лопес шокира считания за Крал на бокса