Начало Бокс Камбосос-мл. се закани: Няма да повторя грешката на Ломаченко
0

Камбосос-мл. се закани: Няма да повторя грешката на Ломаченко

Камбосос-мл. се закани: Няма да повторя грешката на Ломаченко
0

Джордж Камбосос-младши (19-0) се закани да спре серията на Теофимо Лопис (16-0) и да го детронира като шампион в лека категория на WBA, WBO и IBF. Двамата ще се изправят един срещу друг на 19 юни на галавечер в Маями.

Камбосос е категоричен, че няма да повтори грешката на Васили Ломаченко (14-2). Украинецът загуби мача с Лопес на 17 октомври миналата година. Тогава той изоставаше сериозно по точки след първата половина на двубоя, а след 6-ия рунд опита да компенсира, но вече бе твърде късно, за да гони обрат.

Лопес с два пъти повече тежки удари от Ломаченко

Обожавам екшънът. Ще го почна още от първия рунд. Излизам, за да се бия. Видяхме какво стана с Ломаченко. Той не отправи нито един удар в първите 6 рунда. И когато започна да го прави, за малко да го нокаутира. Аз няма да допусна тази грешка. Няма да се бавя, ще започна да го засипвам с удари от самото начало, за да няма къде да отиде”, закани се Камбосос-младши.

Австралиецът е официален претендент на IBF. Той допълни, че единствен е поискал да боксира с Лопес, като не разбира защо останалите имена в лека категория се страхуват от Теофимо.

Самият шампион пък вече обяви, че иска да подобри рекорда на Флойд Мейуедър (50-0) и се цели във властване в следващите 10 години в 6 различни категории.

Теофимо Лопес се цели в рекорда на Флойд Мейуедър