Начало Бокс Логан Пол: Мейуедър направи този мач личен
0

Логан Пол: Мейуедър направи този мач личен

Логан Пол: Мейуедър направи този мач личен
0

„Исках да се отнеса с уважение и по никакъв начин да не провокирам Флойд Мейуедър. Той обаче направи така, че мачът ни да стане на лична основа“. Това заяви Логан Пол преди демонстративната битка с 44-годишната легенда. Двамата ще се изправят един срещу друг в неделя срещу понеделник, българско време в Маями.

Според влогърът, непобеденият в 50 мача на професионалния ринг Мейуедър е провокирал конфликта между тях, в това число и брат му Джейк Пол. Напрежението между триото ескалира при презентацията на срещата им, когато по-малкия от фамилията отмъкна шапката на Флойд.

Вижте, все още не разбирам защо Мейуедър изобщо ще се качи на ринга с мен. Той бе преметнат, това е. Представете си, че го победя. Това би означавало, че той ще съжалява за това си решение за цял живот. Не аз превърнах този мач в цирк. Отнесох се с него с цялото си уважение, на което съм способен. Исках да почета успехите и цялата му кариера. Брат ми му взе шапката, след което Мейуедър каза, че ще го убие. А няма как да приема това нещо леко“, споделя Логан Пол в интервю за CBS.

Той допълва, че нещата са станали лични и с последващите закани на Флойд, който е категоричен, че ще победи влогърът в момента, в който реши че иска срещата да приключи. „Ще ви покажа, че съм боксьор. Ще победя Флойд с чист бокс. Първо ще му покажа, че не съм случайно там. Това ще го обърка и той няма да има отговор на последващите ми действия. Няма да може да ме стигне. Светът ще остане изумен от онова, което ще направя“, закани се Логан Пол.

Мейуедър: Битката с Логан Пол е легален банков обир