Начало Бокс Логан Пол: Ще бия Макгрегър със свален гард
0

Логан Пол: Ще бия Макгрегър със свален гард

Логан Пол: Ще бия Макгрегър със свален гард
0

Логан Пол продължава да повишава интереса, както към себе си, така и към предстоящия мач с Флойд Мейуедър. Ютубърът ще се изправи срещу легендата в неделната утрин, 7 юни, българско време, в Маями. Този път обаче, атаката му не бе към „Богаташчето”, а към един от бившите му противници – Конър Макгрегър.

Според Пол, „Ноториъс” няма никакъв шанс, ако се изправи срещу него на боксовия ринг. Логан е категоричен, че дори няма да му се наложи да си вдигне гарда, защото бившият двукратен шампион на UFC няма да успее да го достигне.

Гледах много мачове на Флойд. Внимателно проследявам движенията му. Гледах го срещу Макгрегър, както и срещу Теншин (Насукава – последният му опонент от 2018-а). Флойд разполага с много богат арсенал. Но колкото до съперниците му – не съм впечатлен. Вярвам, че ако го поставите на ринга срещу мен, в спаринг, ще го бия без да си вдигна гарда, няма да имам никакъв проблем”, категоричен е Логан Пол.

Bet 365 не дава шанс на Логан Пол срещу Мейуедър

Той коментира и Теншин и неговите умения: „С него е абсолютно същото. Той е 50 кила с мокри гащи. Макгрегър е малко по-добър, но бързо губи скорост и свежест. В него няма никаква сила. За разлика от Теншин, аз ще направя така, че Флойд да изпита болка. Тук не говорим за демонстративен мач, а за истински бой. Ще го докажа на всички”, уверен е Логан Пол.

Ютубърът навярно съзнава, че мнозина преди него са говорили подобни неща. И въпреки някои доста спорни победи на Мейуедър, така и не се е появил човек на професионалния ринг, чиято ръка да е била вдигната след мач с Флойд.

Мейуедър: Логан Пол ще падне на земята когато реша