Начало Бокс Мейуедър: Ще видите разликата между влогър и боксьор (видео)
0

Мейуедър: Ще видите разликата между влогър и боксьор (видео)

Мейуедър: Ще видите разликата между влогър и боксьор (видео)
0

Флойд Мейуедър и Логан Пол направиха доста напрегнато „лице в лице” преди демонстративния мач между двамата. Легендата, който се оттегли непобеден от професионалния ринг със статистика от 50 успеха, ще се изправи срещу Ютубърът в неделя срещу понеделник сутринта, българско време в Маями.

Сблъсъкът между двамата, които са разделени от близо 30 сантиметра височина и около 20 килограма, се очаква с все по-сериозен интерес. Причината е в постоянните закани от страна на влогъра, който е убеден, че може да използва ръстовото си предимство, за да победи „Богаташчето”. Срещата получи и допълнителен заряд, след като братът на Логан – Джейк открадна шапката на Мейуедър при промоцията на мача.

По време на заставането лице в лице в Маями, Флойд не позволи на Ютубърът да си тръгне. Логан опита на два пъти да прекъсне церемонията, предхождаща всяка боксова среща, но легендата го последва, като двамата си размениха и остри реплики.

След „оглеждането”, 44-годишният Мейуедър заяви, че ще покаже открито на всички какво представлява разликата между влогър и истински боксьор. „Има разлика между елитен боксьор и Ютубър. Всички вие ще видите каква е тя. Той разчита на своя ръст и размах, но нека да видим. Тренирах помалко, тук и там, при това не всеки ден. Но не ми е и нужно да го правя”, каза Флойд.

26-годишният Пол се похвали, че се е готвил под наставленията на легендата Ивендър Холифийлд. Той също така пусна и видео как побеждава последователно, в рамките на 4 рунда, братята и бивши състезатели в НФЛ – Гронковски.

При всички положения, двамата ще направят шоу, което ще им донесе много солиден хонорар. Очакванията са Флойд да прибере поне 100 милиона долара, докато влогърът да си тръгне с чек за 20 милиона в същата валута.

Логан Пол „нокаутира” четирима (видео)