Начало Бокс Логан Пол „нокаутира” четирима (видео)
0

Логан Пол „нокаутира” четирима (видео)

Логан Пол „нокаутира” четирима (видео)
0

Ютубърът Логан Пол изглежда много добре знае как да подгрее и да повиши интереса към боксова битка. Той ще се изправи на 6 юни в демонстративен мач срещу легендата Флойд Мейуедър на стадиона в Маями, като двамата си спретнаха меле, заедно с брата на влогъра Джейк преди седмица.

Вчера Пол намери още един начин, за да повиши интереса към сблъсъка. Той публикува видео, на което показва как „нокаутира” четирима съперници в рамките на 4 рунда. При това не какви да е спортисти, а бивши футболисти от НФЛ. Още повече – става въпрос за братята Гронковски.

Логан Пол победи последователно Глен в първия рунд, Крис във втория, Дан в третия и Горди в четвъртия. Това се случи пред вещия поглед на голямата звезда във фамилията – Роб Гронковски. Тайт ендът на „Тампа Бей Бъканиърс” не се включи активно в серията от спаринг мачове, тъй като от неговия клуб са му забранили да провежда подобни мероприятия.

Поздравявам братята ми. Нито един от тях не се е боксирал, докато Логан прави това вече от няколко месеца и е много добър”, констатира Роб Гронковски. Самият Логан обаче няма кой знае какъв успех на ринга, като в единствения си мач падна от друг Ютубър – KSI през 2019 година.