Начало Бокс В САЩ искат по 50 долара за Мейуедър – Пол
0

В САЩ искат по 50 долара за Мейуедър – Пол

В САЩ искат по 50 долара за Мейуедър – Пол
0

Сблъсъкът между легендата Флойд Мейуедър (50-0) и Ютубърът Логан Пол е оценен на 49.99 долара за платените канали в САЩ. Организаторите на галавечерта в Маями, на която „Богаташчето” и влогърът ще се изправят един срещу друг в 8 рунда, определиха сума, която отвъд океана се счита за напълно приемлива.

Въпросната цена може да осигури повече от сериозни приходи, както за двамата участници, така и за медията „Showtime”, която държи правата за излъчване. Очакванията са поне 1 милион американци да заплатят сумата, за да гледат събитието на живо. Това би донесло 50 милиона долара приходи само от PPV. Отделно, на трибуните на стадиона в Маями също се очаква да има над 30 хиляди души, а в съчетание с рекламите, които ще съпроводят шоуто, то печалбата наистина ще бъде внушителна.

Според предварителните разчети, Логан Пол ще заработи около 25 милиона долара за 8-те си рунда с Мейуедър. Те може и да са по-малко, ако 44-годишният Флойд изпълни заканата си и нокаутира Ютубърът. Легендата се очаква да спечели поне четири пъти повече от качването си на ринга. За него това ще е втори демонстративен двубой след онзи през 2018-а с японския кикбоксьор Теншин Насукава.

Вижте как Мейуедър разпиля Насукава за един рунд (СНИМКИ+ВИДЕО)