Начало Бокс KSI обеща да спаси бокса от семейство Пол (видео)
0

KSI обеща да спаси бокса от семейство Пол (видео)

KSI обеща да спаси бокса от семейство Пол (видео)
0

Ютубърът KSI, който през 2019-а победи своя голям „съперник” Логан Пол след 6 рунда на боксовия ринг, обеща да спаси спорта от по-малкия му брат Джейк и като цяло от тяхната фамилия. Той заяви, че планира да се изправи срещу другия представител на семейство Пол и след като го нокаутира да сложи край на боксовите кариери и на двамата.

Логан и Джейк Пол се превърнаха в едни от най-конвертируемите имена за организиране на галавечери. Всичко това, въпреки че те не са професионални боксьори. Двамата обаче носят със себе си огромна маса от фенове, които ги следват навсякъде из социалните мрежи. Това ги прави привлекателни за промоутъри и спонсори.

В САЩ искат по 50 долара за Мейуедър – Пол

Именно по тази линия Флойд Мейуедър изяви желание да се боксира с Логан Пол. Легендата ще се изправи срещу Ютубърът на 6 юни в Маями, а мачът, макар и демонстративен, може да генерира над 100 милиона долара приходи.

Ще се бия с Джейк Пол, искам този мач. Има част от мен, която просто ме кара неистово да желая да го смажа. Знам, че този мач ще бъде по-труден, отколкото с Логан, но ще го нокаутирам. Джейк е на гребена на вълната, а това ме вбесява. Скоро ще приключа всичко това, веднъж завинаги”, обяви KSI.