Начало Бокс Феновете ще трябва да почакат за битката Крауфорд – Джош Тейлър (видео)
0

Феновете ще трябва да почакат за битката Крауфорд – Джош Тейлър (видео)

Феновете ще трябва да почакат за битката Крауфорд – Джош Тейлър (видео)
0

Мечтаният от милиони боксови фенове двубой на Терънс Крауфорд (37-0) и Джош Тейлър (18-0) по всичко личи ще бъде отложен във времето. Двамата шампиони планират да се изправят един срещу друг в полусредна категория, но това ще може да се случи най-рано през следващата година.

Причината за това е един задължителен мач, който абсолютният шампион в супер лека дивизия ще трябва да проведе. „Тартановото Торнадо” Тейлър се налага първо да премине през Джак Катерал (26-0), който от вече от три години е официален претендент на WBO.

Джош Тейлър се измъчи, но победи Хосе Рамирез

Двамата британци се очаква да организират този сблъсък в края на годината. Това заяви и самият Тейлър след победата си над Хосе Рамирес (26-1) миналата седмица.

„Мисля, че първо трябва да се изправя срещу Катерал. Той се съгласи да се отдръпне, за да ми позволи да направя обединяващия мач с Рамирес, така че ще трябва да му върна жеста и да боксирам с него. Разбира се, ако междувременно излезе нещо още по-голямо като опция пред мен, не го изключвам. Засега обаче планирам да остана в моята категория и да направя тази защита. След това може да се кача на друго ниво и да видя на какво е способен Крауфорд”, коментира ситуацията Тейлър.