Начало Бокс Мейуедър не успя да нокаутира Логан Пол

Мейуедър не успя да нокаутира Логан Пол

Мейуедър не успя да нокаутира Логан Пол
0

Флойд Мейуедър-младши не успя да нокаутира Логан Пол в демонстративния сблъсък между двамата, който се състоя на стадион „Hard Rock“ в Маями, Флорида.

Легендата на бокса, който няма поражение при професионалистите, видимо не демонстрира всичко, на което е способен. В по-голяма част от мача Мейуедър се защитаваше, но много умело,  използвайки възможности за контри.

На няколко пъти Пол се опита да вкарва джабове. Мейуедър отговаряше с леви крошета и удари в тялото.

За насрочените 8 рунда по 3 минути беше видно, че „Money“ спечели голямата част от тях, но въпреки това си пролича, че не даде всичко, на което е способен.

По план сблъсъка беше решен да бъде: без съдии, без официален победител, без каски, с ръкавици от по 12 унции, с нокаути и с максимална продължителност 8 рунда по 3 минути.

Публиката не остана очарована от видяното от бившия световен шампион в пет дивизии и You Tube влогъра.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BetOnline.ag (@betonline_ag)

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".