Начало Други Петъчни прогнози: Изненада на събитието с Мейуедър и Пол

Петъчни прогнози: Изненада на събитието с Мейуедър и Пол

Петъчни прогнози: Изненада на събитието с Мейуедър и Пол
0

Този уикенд акцентът е събитието, което Флойд Мейуедър и Логан Пол оглавяват. Умишлено не използваме думи като „битка“ и „между“ , защото двамата ще участват в шоу.

Такива срещи виждаме и в кеча.

Развлекателният характер предразполага изненади, именно затова колкото и налудничаво да звучи прогнозата ни е успех за влогъра!

Защо? Няколко дни преди събитието стана ясно, че няма да има съдии, но нокаутите ще се броят. Дали е случайно? Нека всеки сам помисли кой от двамата е с отлична техника и кой ще залага на грубата сила и някой случаен удар.

Букмейкърите отчетоха това и ставките за победа на Пол се сринаха от 10,00 до 6,00. Също така навярно малцина са забелязали, но до скоро двамата бяха в графата „бокс“, a сега повечето сайтове за залози са ги преместили в „демонстративни мачове“.

Промоутърите пък един през друг не спират да ни натъртват как това е шоу с цел забавление.

Все пак всички помним при какви обстоятелства протече двубоят на брат му, който също е влогър – Джейк Пол, с Бен Аскрен.

На фона на всички тези предположения е излишно да споменем, че ги делят 4 категории и 18 години.

Тук боксът е оставен на заден план, някъде в далечината.

Срещу правилната сума Флойд Мейуедър такъв театър може да изиграе, че фантазиите на всички ни са бедни.

Ако сте решили да изпробвате изненадващ изход на събитието, прегледайте кой букмейкър предлага най-висок коефициент. Преди всичко обаче апелираме да не забравяте да не залагате пари, с които не сте готови да се разделите!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.